Bizden Haberler

İklim kri̇zi̇ne karşı köklü bi̇r eylem planı olan yeşil mutabakat, üretimi ve diğer faaliyetleri derinden etkileyecek. Şirketlerin çok yönlü ve doğru bir şekilde değerlendirmesi̇ gereken bu dönüşüm sürecinde aynı hassasiyetle teknoloji̇k altyapılarına odaklanmaları ve teknolojinin avantajlarından yararlanmaları kritik önem taşıyor.

Dijital dönüşümden çip krizine, beşinci nesil telekomünikasyon ağında kaydedilen ilerlemelerden güvenlik tehditlerine kadar yılın geri kalan dokuz ayında birçok önemli konu sektörel gündemin ana başlıklarını oluşturdu.

İki bilgisayar arasındaki iletişimi tanımlayan ve 1984 yılında ISO tarafından yayınlanan OSI Modeli (Open System Interconnect), farklı üreticilerin cihazlarının birbiriyle uyumlu olmadığı durumlarda yaşanan karmaşayı ortadan kaldırmak ve ağ iletişimini bir standarda oturtmak için geliştirildi.

Bir orman zemininde kendi halinde takılan mantardan yüzlerce ışık yılı uzaklıktaki gezegene uzanan kısa ve keyifli bir yolculuğa çıkalım istedik birlikte. Belki birçoğunu biliyorsunuz ama gerçekliğin silikleştiği sınır da tam burada. Asıl gerçeklerimiz belki de henüz hiç bilmediklerimiz…

rf_design_engineer

Main role will be to involve active participation in the hardware design of in-house developed 2G, 3G, 4G and 5G cellular devices.